Feel the Rhit’m
bij Drumfanfare St. Anna            

 Zit je in groep 5 of hoger en lijkt het je leuk om trommel, trompet, trombone, bariton of saxofoon te leren spelen: Kom dan een keertje langs bij Drumfanfare St. Anna!

Natuurlijk kun je ook eerst, of als je nog in groep 4 zit, beginnen met een paar maanden blokfluit les. Bij Drumfanfare St. Anna, is dat niet verplicht, ook zonder vooropleiding kan je bij ons les krijgen op een instrument, dan leer je het noten lezen vanzelf.

De repetities en lessen zijn op donderdagavond in schuttersgebouw St. Anna vanaf 18.30 uur, je hoeft daarnaast niet naar de muziekschool. De lessen worden door professionele instructeurs en muziekdocenten in schuttersgebouw St. Anna gegeven.

Aan het einde van het 1e jaar lesjaar vindt het 1 e optreden plaatst. De kinderen gaan meedoen met een concert samen met het grote orkest (voor de zomervakantie) en / of zullen tijdens een voorstellingsoptreden met andere leerlingen laten horen wat ze kunnen (met de kerstvakantie). Afhankelijk van het kind proberen we daarna snel mogelijk in te stromen in het “grote” orkest, zodat je ook snel op de weg mee kan gaan lopen.

Als de kinderen zover zijn dan kunnen ze mee doen met de examens voor A- diploma en verder, we stimuleren dit wel, maar het is geen verplichting.

Bij Drumfanfare St. Anna staat het plezier in het muziek maken voorop en we proberen zo veel mogelijk naar de wensen en capaciteiten van het kind te kijken. We hebben ongeveer 1 keer per jaar een concert en begeleiden daarnaast de schutterij met onder andere kermis en schuttersfeest en hebben ook onze eigen optredens op straat.

 

De contributie is 75 euro per jaar. Voor de lessen wordt een eigen bijdrage gevraagd van 100 euro per jaar. Dit is inclusief bruikleen van instrument en uniform. 

Wil je eerst een instrument uitproberen, voordat je lid wordt, dan hebben we ook kennismakings-cursussen, zie hiervoor de flyer.

Om de contributie en eigen bijdrage betaalbaar te houden, hopen we wel dat onze leden zich inzetten bij activiteiten die we organiseren zoals bijvoorbeeld de rommelmarkt.

Voor meer informatie of om op te geven kun je terecht bij Mariëlle (0316-523084) of stuur een mailtje naar info@drumfanfarestanna.nl. Je kunt ook gerust een keertje komen kijken op de donderdagavond, de deur staat open!

 

Groetjes en misschien tot ziens!